Haremo Sierhekwerken | Banner Constructieberekening

Constructieberekening

Een volledige constructieberekening
Bent je van plan om jouw huis te gaan verbouwen? En bent je er nog niet helemaal over uit hoe je zo’n project het beste aan kunt pakken? Of weet je niet zeker of je voor het bouwproject een vergunning aan moet vragen? Met welke materialen je het beste kunt werken? Dan biedt J. Vermeulen de oplossing! 

Dienstenpakket
J. Vermeulen heeft een groot dienstenpakket, zo kunnen wij bijvoorbeeld adviseren over een reeds gemaakt ontwerp of zelf helpen bij het maken van een constructieberekening. Heb je behoefte aan een volledige professionele projectondersteuning? Ook dat is mogelijk! J. Vermeulen neemt dit graag van je over, zodat u zich met de leuke dingen van de verbouwing kunt gaan bezighouden. In dit geval kunt je kiezen voor het “totale pakket”. Bij het totale pakket wordt alles voor je geregeld, van de eerste schets en de bouwconstructie tot aan de uiteindelijke indeling. Door middel van intensief contact over en weer zal J. Vermeulen uiteindelijk je droom realiseren!

Constructieberekening

Het is heel goed mogelijk dat je van plan bent een verbouwing door te voeren, maar dat je niet weet of de constructie binnen je huidige leefruimte hier wel geschikt voor is. Het kan ook zijn dat je juist niet weet wat voor constructie je het beste kunt gebruiken voor een aanbouw. J. Vermeulen kan in dat geval een constructieberekening voor je laten maken. In een bijgeleverd constructierapport zal de constructieberekening toegelicht worden en zal er tevens een advies uitgebracht worden. Hierdoor hoeft je zelf je hoofd niet te breken over ingewikkelde tekeningen en bouwplannen.

Constructie berekening voor uw bouwvergunning

Denkt je dat je voor jouw verbouwing een bouwvergunning moet aanvragen, maar weet je niet precies hoe dit in z’n werk gaat? Ook hiervan heeft J. Vermeulen uitgebreide kennis. Nadat er gekeken is naar het gekozen ontwerp (eventueel ook gemaakt door J. Vermeulen), zal er een aanvraag voor een vergunning ingediend worden bij de gemeente. Zodra de vergunning is goedgekeurd kan het bouwproject van start gaan en kan J.Vermeulen jouw bijvoorbeeld ook nog ondersteunen bij de zoektocht naar een betrouwbare aannemer. 

Wilt je ook niet langer je hoofd hoeven breken over lastige constructieberekeningen, formules en benodigde materialen? Wilt je de zekerheid dat alles tot in de puntjes voor je wordt geregeld? Wilt je van je uitbouw of verbouwing kunnen genieten in plaats van er wakker van te liggen? Dan is het tijd om J. Vermeulen Bouwontwerp & Realisatie in te schakelen! Bezoek nu de website www.bouwontwerp-realisatie.nl en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Geïnteresseerd of  meer informatie?
Bent je geïnteresseerd in constructie berekening of wilt je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op  door te bellen naar 06-51628672 of stuur een mail naar info@bouwontwerp-realisatie.nl