Haremo Sierhekwerken | Banner Hulp bij verbouwing

Hulp bij verbouwing

Bent je misschien op zoek naar wat meer bewegingsvrijheid in je woning? Een beetje meer ruimte, een wat grotere keuken of een luxere badkamer? Misschien heeft al wel eens gedacht aan een verbouwing, een uitbouw of zelfs een aanbouw. Maar het kwam er tot nu toe niet van. Toch laat het je niet los, want anders was je niet hier op deze website terecht gekomen. En hier bent je precies op het juiste adres  J. Vermeulen kan je helpen en adviseren en je plan ontwerpen of het gehele traject ondersteunen. 

Verbouwing is meer ruimte

Om meer ruimte te creëren zou het uitbouwen of verbouwing van je woning wel eens de ideale oplossing kunnen zijn. Als je besluit je woning te vergroten, kunt je denken aan een aanbouw, maar een serre of erker is vaak ook al een sfeervolle uitbreiding. Misschien heb je behoefte aan een extra kamer, maar is je zolder erg krap of heel donker. Dan is een dakkapel of dakopbouw wellicht de oplossing. Een dakkapel vergroot je zolder en er komt meer licht binnen. Vaak ontstaat hierdoor de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren. 

Vakkennis, creativiteit en mileubewust verbouwen

Wat je zeker ook moet meenemen als je nadenkt over een succesvolle verbouwing, zijn de energiebesparende maatregelen voor je woning. Dat is vaak niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. 
Om al dit soort wensen op een goede manier te realiseren heb je natuurlijk een goed hulp bij de verbouwing nodig. J. Vermeulen informeert je met vakkennis en creativiteit bij al je verbouwingsplannen. Ik bied je een totaalpakket, van het eerste schetsontwerp tot het plaatsen van het interieur. U kunt ook kiezen voor een deel van het pakket, zoals de aanvraag voor de vergunning, het bouwkundige tekenwerk, de uitvoering van het project of enkel een ondersteuning tijdens de bouw.

Geïnteresseerd of  meer informatie?

Bent u dus opzoek naar iemand voor advies en hulp van een uitbouw je huis, kantoor of andere verblijf? Maar kunt je dit niet allemaal zelf, of wil je alles uit handen geven? Waarschijnlijk loopt je tegen allerlei vragen aan zoals: “Welke wanden zijn draagmuren?” “Kan ik zonder problemen mijn huis uitbouwen?”
Bij J. Vermeulen kunt je dus terecht voor advies en hulp, maar ook voor de uitvoerende werkzaamheden zelf.  Neem gerust contact met mij op  door te bellen naar 06-51628672 of  een mail te sturen naar info@bouwontwerp-realisatie.nl