Haremo Sierhekwerken | Banner Aanvraag vergunning aanbouw woning

Aanvraag vergunning aanbouw woning

Voor het uitbreiden van een woning wegens het starten van een gezinshuis is een omgevingsvergunning nodig.  De klant zocht een bouwtechnisch persoon die kon meedenken over de mogelijkheden, het tekenwerk kan maken en de vergunning aanvraag kon regelen.

De klanten kwamen bij mij terecht. Naar een twee tal gesprekken kwamen we tot een definitief ontwerp.  Ik heb het ontwerp op papier gezet en de benodigde informatie voor de omgevingsvergunning aangevraagd. De vergunning is 17-12-2012 ingediend en licht op dit moment ter inzage bij de gemeente.

De gemeente Oude Ijsselstreek heeft 12-02-2013 de aanvraag goedgekeurd. 

Na de vergunning goedkeuring ben ik begonnen om een geschikte aannemer te vinden om dit project te realiseren. Heb twee externe aannemers een prijsopgave laten maken. Tevens heb ik zelf met mijn onderaannemers een offerte uit gebracht. Hieruit gaat de klant nog een beslissing nemen.

De klant heeft  de bouw uitlaten voeren door Remco Willemsen uit Silvolde. Remco heeft met mij nog een aantal keren contact gehad tijdens de bouw. Dit zodat de bouw in goede banen bleef lopen en naar eisen van de klant.

20-01-2014 update

Reactie klant:

 Jolanda Dale — 5 sterren

Jeroen heeft al onze bouwtekeningen en aanvragen bij de gemeente gedaan.
Deze waren direct naar wens van ons . Hij had ons goed gehoord en begrepen .
Ook bij de gemeente ging alles meteen goed en snel.
Bedankt voor alle hulp.

Een impressie van Aanvraag vergunning aanbouw woning